Een man in pak, ik hou ervan! Maar tegenwoordig kan een overhemd ook prima op een nette broek of een spijkerbroek en is hij echt niet alleen maar voor zaken. Ook op een casual dag gaat hij prima mee, het liefst nog zonder stropdas ook. Met een gekleurde boord, knoopjes, patroontjes, alles kan en mag. In de webshop van HemvoorHem hebben ze dit allemaal en meer. Wij mochten shoppen bij HemdvoorHem, ideaal nu de werkdagen weer langzaam richting kantoor gaan hier. De jogging- en zwembroeken hebben lang genoeg gediend als werk outfit, nu weer tijd om terug te gaan naar het “normale”. Lees je mee voor onze ervaring?

Hemd voor hem

In de webshop van HemdvoorHem kan iedereen wel een passend overhemd vinden. Je vind er namelijk een heel groot assortiment aan strijkvrije overhemden, maar daarnaast ook truien/ polo’s/ stropdassen/ ondergoed/ sokken en meer. Ook aan de langere man is gedacht, aangezien ze een collectie hebben welke 5cm langer is dan de standaard. Ideaal toch? Toen ik een exemplaar mocht uitkiezen voor een review twijfelde ik natuurlijk niet. Voor de zakelijke man is een overhemd natuurlijk een must. Zo bestaat de helft van Joachim zijn kast uit overhemden, maar met de verhuizing hebben we toch wel wat geruimd. Een aantal verwassen, paste toch niet helemaal of was niet meer zijn stijl. Dus kortom, een nieuwe kon hij wel gebruiken!

Samen shoppen

Nu is mijn man best een moeilijke als het om shoppen gaat, al zeg ik dat zelf, hij zegt het trouwens zelf ook gelukkig. Waar ik namelijk alle winkels in kan om gewoon even te neuzen, ziet hij vanaf de vitrine al of hij iets in de hele winkel kan vinden. Wat ik best een hele knappe eigenschap vind namelijk, ik vind tussen alle rekken namelijk nog allemaal pareltjes, maar oké. Toen ik hem de webshop liet zien was ik dan ook heel benieuwd of hij er iets zou kunnen vinden. Maar tot mijn verbazing ging het vrij soepel! Echter koos hij niet voor een kleurtje of aanwezig printje maar hij koos voor de OLYMP Level 5 wit tricot. Wit met een subtiel randje. En eerlijk is eerlijk, het is wel een hele mooie!

OLYMP Level 5 wit tricot

De specialiteit is strijkvrije overhemden, maar ze hebben ook uitzonderingen. Laten wij nu net de uitzondering eruit gepikt hebben. Ik had met Joachim ook niets anders verwacht eerlijk gezegd. De OLYMP Level 5 is een extra easy care omdat ze net niet helemaal compleet kreukloos uit de was komen. Hij heeft als label strijkvriendelijk. Ook deze is er in verschillende kleuren en printjes. Super leuk! Ik word daar helemaal vrolijk van. Die randjes met bloemetjes vind ik dan zelf weer helemaal te gek! Dat maakt het helemaal af en geeft het een vrolijkere touch aan het gehele plaatje.

Onze ervaring

De webshop heeft een hele uitgebreide zoekfunctie. Wat echt ideaal werkt. Zo kun je kiezen uit de volgende pasvormen: zeer strak getailleerd, strak getailleerd, middel strak getailleerd, normaal (licht getailleerd), enigszins wijd (heel licht getailleerd) en wijd (niet getailleerd). Zo kwam Joachim dus al vrij snel op het exemplaar dat hij wilde kiezen. Echt heel fijn uitgewerkt allemaal!
Strijken, daar bemoei ik me eigenlijk niet mee, dat doet hij liever zelf. Wat ik prima vind. Het overhemd kwam inderdaad gekreukeld uit de was en hij had er even wat moeite mee om hem te strijken. Natuurlijk was het ook erg lang geleden dat hij naar kantoor was geweest. Dus iets minder tijd en niet gerekend op het langere strijken helpt ook niet mee. Maar het dragen als een t-shirt, dat klopt zeker! Hij zit heel prettig heb ik me laten vertellen. En dit ziet eruit als een plaatje toch? 😊

Retour

Wat ik trouwens helemaal fijn vind is dat niet alleen de verzendkosten gratis zijn maar ook de retourkosten. Mocht je toch de verkeerde maat hebben besteld, of de print is net iets te heftig voor je, je weet maar nooit, dan stuur je het zo terug. Je hebt zelfs 100 dagen de tijd om het terug te sturen, ruim genoeg natuurlijk. Binnen 14 dagen staat het geld op je rekening en kun je een ander exemplaar bestellen. Wil je graag overleggen? Dan kun je ook contact met ze opnemen en denken ze met je mee. Hele fijne service dus! Daar houden wij wel van.

Zijn jullie ook zo dol op een man in pak? Waar kopen jullie graag je overhemden?