oh so hip
Het is weer bijna Moederdag en ik wil op de valreep nog even een cadeautip met jullie delen. Ik vond namelijk weer iets leuks. Van Oh so Hip mocht ik sieraden uitkiezen en op de website vond ik het erg lastig kiezen. Zo ontzettend veel keuze in sieraden en de naam zegt het al, ze zijn Oh So Hip!

oh so hip

Oh So Hip

De webshop van Oh So Hip is geopend in 2012. Zij onderscheiden zich doordat zij naast de trend sieraden ook veel merk sieraden in de collectie hebben. Ben je op zoek naar leuke sieraden om dagelijks te dragen, of volg jij juist alle trends, je bent hier aan het juiste adres.

Modern en tijdloos

Naast de nieuwste collecties kun je bij Oh So Hip dus ook minimalistische tijdloze klassiekers vinden. Oorbellen, kettingen, armbanden, enkelbandjes, bedeltjes, scrunchies, ringen en natuurlijk tegenwoordig ook mondkapjes, je vind het hier dus allemaal. Wat leuk is om te vermelden, ze verkopen niet alleen collecties uit het buitenland maar ook vanuit Nederland.

Mijn keuze

Het was dus erg lastig kiezen vanwege de enorme keuze in de webshop. Voornamelijk twijfel of ik een setje zou kiezen of losse items. sUiteindelijk koos ik voor een gouden setje, bestaande uit een ketting en armbandje.

Schakelketting double chain necklace:

Sieraden met schakels zijn helemaal in, dus die moest ik natuurlijk hebben!
Doordat de ketting vrij basic is, is hij perfect te combineren met verschillende outfits. Ideaal voor mij dus, lekker simpel.

Schakelarmband goudkleurig stainless steel:

Bij een schakelketting kan een armbandje natuurlijk niet ontbreken. Zeker straks van de zomer vind ik armbandjes voornamelijk erg leuk! Het maakt je outfit direct leuker en af.

oh so hip

Toffe verpakking

Mijn bestelling was erg snel binnen, binnen 2 dagen lag er een doosje op de mat. Bij het uitpakken werd ik blij verrast, de sieraden zaten namelijk niet in een sieradendoosje maar in een stoffen zakje! Ontzettend leuk gedaan, elk item heeft zo een eigen zakje waarin je het direct ook leuk kunt opbergen, handig meenemen en natuurlijk ook cadeau kunt geven.

Cadeautip

Met Moederdag om de hoek scoor je zeker weten punten met de sieraden van Oh So Hip. Een leuke ketting of armband is altijd een goede zet natuurlijk! Wat ook fijn is, is dat de sieraden erg betaalbaar zijn dus ook voor elk budget leuk zijn. Voor mijn moeder zag ik hier hele leuke sieraden tussen staan, welke zal ik niet verklappen in mijn blog want ze leest namelijk mee 😊, maar ook voor mijn dochtertje Macy vond ik hier hele toffe scrunchies ! Tijdloos, modern, jong en oud, iedereen kan hier wel wat vinden.