#happinesschallenge
Jeminee wat is dat snel gegaan, het is alweer 2 januari. Allereerst wil ik iedereen natuurlijk een onwijs gelukkig nieuwjaar wensen. En zoals elk nieuwjaar is het weer tijd voor goede voornemens. Elk jaar kom ik eigenlijk weer op hetzelfde rijtje uit, een rijtje waar ik na een paar maanden de hoop alweer in verloren ben en dan pogingen ga doen om toch weer op het juiste spoor te komen. Elk jaar weer hetzelfde. Dus dit jaar gooi ik het roer om en pak ik het anders aan Ik bedacht voor dit jaar de #HappinessChallenge!

Positiviteit

Het afgelopen jaar heb ik best wel wat struggles gehad om positief te blijven. Natuurlijk omtrend het corona virus maar ook vanwege onze verhuizing. Van het te koop zetten van het huis tot het intrekken in de chalet en de regelzaken rondom het nieuwe huis, het is nogal veel op sommige momenten. Maar wat mij helpt is positief denken. Dus dat ga ik dit jaar gewoon veel meer doen. Een simpelere oplossing dan een eindeloze lijst met goede voornemens.. Dit ga ik aanpakken met de #HappinessChallenge !

Geluksmomentjes

Niet elke dag is gezellig, vrolijk en kun je de hele dag door positief zijn. Sorry, mij lukt dat helaas niet. Ik heb baalmomentjes, dipjes of soms baaldagen. Maar dat mag natuurlijk. Wat ik wel wil gaan doen is dit jaar in elke dag 1 geluksmomentje vinden, minimaal!
Van deze momentjes ga ik gewoon volop genieten.
Ik wil mezelf en hopelijk ook anderen uitdagen om happy te zijn en te blijven. Genietmomentjes creëren op elke dag, klein of groot dat maakt niet uit. Mezelf uitdagen, doelen stellen en dromen keer op keer laten uitkomen.

Mijn doelen voor 2021

Op zakelijk gebied is dat met name groeien met mijn blog. Dit wil ik doen door te groeien met pinterest en instagram. Hier zie ik de meeste groei mogelijkheden in en hier heb ik al een hele slag in geslagen. Stiekem ben ik best trots op de samenwerkingen die ik had in 2020. Daar wil ik dan ook zeker wel mee doorgaan. Dit ga ik doen door meer lef te tonen en meer uitdagingen aan te gaan. Mezelf op de kaart zetten.

Ook persoonlijk heb ik natuurlijk doelen. Groeien in vriendschappen en ons nieuwe huis in orde krijgen. Sociaal gezien was het een slecht jaar, dus dat moet echt anders. Nog dichter bij huis wil ik vooral rust krijgen in mijn ochtendroutine, eerder opstaan en daardoor niet haasten naar school of werk etc. Al met al word dit dus nog een enorme klus. Maar hej, ik heb er gelukkig het hele jaar voor hè 😊

Spread the joy

Tijdens deze heftige periode is het maar al te belangrijk dat we positief blijven kijken en glimpjes van hoop en positiviteit verspreiden. Want als ik iemand zie lachen naar mij, lach ik toch bijna altijd wel terug. Strooi met je glimlach alsof het confetti is, laat het overal stralen. Want de wereld heeft gewoon wat extra liefde nodig, zeker nu, zeker dit jaar. Dus laten we met z’n allen dat lichtje zijn voor elkaar.
Bedenk voor jezelf waar jij vrolijk van word, waar je energie uithaalt en probeer dit voor een ander te zijn. Want wat je geeft krijg je terug, daar ben ik zeker van overtuigd.

#HappinessChallenge

Dan nu de challenge. Elke dag in januari ga ik een geluksmomentje delen. Het zou ontzettend leuk zijn als je met me meedoet natuurlijk. Vergeet me dan niet te taggen. Laten we social media overspoelen met vrolijkheid, positiviteit, hoop en vooral een heleboel liefde.
Dat willen we toch allemaal wel? Happiness is homemade, dus wacht niet langer en laten we beginnen.

Dan nu de grote vraag.. Doe je met mij mee met deze #HappinessChallenge??  ♥