Een boterkoek door de brievenbus van AbelBakt
Of ik een boterkoek wilde ontvangen en proeven? Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen! Dol ben ik op boterkoek, dus ik ben graag proefpersoon. Een boerkoek moet voor mij wel aan verschillend eisen voldoen, zo moet hij zacht/ romig en vooral iets vettig zijn. Maar, dit is een vegan variant… Zou dat net zo lekker zijn? Ik ontving een boterkoek door de brievenbus van AbelBakt.

AbelBakt

Jarenlang had Abel samen met zijn vrouw Lenneke een horeca-zaak onder de rook van Rotterdam. Helaas vielen de plannen voor hun droom in het water vanwege Corona en moesten de deuren noodgedwongen sluiten. Ze wisten zeker dat ze het hier niet bij zouden laten zitten, ze wilden door. Na veel nadenken en het perfectioneren van recepten kwamen ze tot de conclusie dat ze mensen blij wilden maken met lekker eten. De boterkoek stond vooraan! Via AbelBakt kun je dan ook de lekkerste boterkoeken bestellen, welke via de post worden verzonden. Letterlijk een boterkoek door de brievenbus van AbelBakt, hoe origineel bedacht is dat.

Een boterkoek door de brievenbus van AbelBakt

Door de brievenbus

Gebak via de brievenbus, past dat wel? Jazeker! De boterkoeken zijn zo verpakt dat ze zeker tegen een stootje kunnen. Ook kunnen ze tegen wat hitte, mochten er nog lekkere warme dagen komen van het jaar. 😊
De boterkoek zit goed verpakt in aluminium folie en word daarna in een doosje geplaatst. Na openen is de boterkoek nog 3 dagen houdbaar in de koelkast, geen idee of ze dat overleven, zolang kreeg ik hier de kans niet namelijk!

Boterkoek voor iedereen

Ik vertelde al dat de boterkoek die ik ontving vegan is. Maar naast de originele en de vegan variant, heeft Abel ook een glutenvrije variant op de markt. Zo kan iedereen genieten van zijn heerlijke baksels. Naast dat je eenmalig een boterkoek kunt bestellen, is er ook een mogelijkheid tot een abonnement! Zo kun je er één afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden.

Gratis kaartje

Een kaartje sturen voor iemands verjaardag is natuurlijk leuk, maar een boterkoek erbij maakt het natuurlijk net wat leuker! Hoe vaak heb je dit zelf al gekregen? Juist, het is dus super origineel. Zeker in deze tijden waarbij je niet altijd op visite kunt gaan is dit een hele leuke attentie. Abel doet er bij elke bestelling dan ook een gratis kaartje bij met de tekst die jij zelf aangeeft, hoe leuk is dat.

DE smaaktest

Maar dan nu het moment van de waarheid. Is deze boterkoek eigenlijk wel lekker? Eerlijk? JA! Hij is heerlijk, verrukkelijk en ik moet opletten dat ik er niet teveel van eet. Ik had niet verwacht dat de vegan variant zo ongelofelijk lekker zou zijn. Ik beelde me een sojasmaak in als nasmaak of dat hij nooit zo goed zou kunnen zijn vanwege het missen van de dierlijke producten. Maar niets is minder waar! De boterkoek is lekker zacht, romig en iets vettig. Perfect dus! Je merkt niet dat het anders is. Ontzettend goed gebakken, echt een aanrader!

Dus, een jarige binnenkort? Iets te vieren op het werk, een hart onder de riem steken van de buurvrouw, een vriendin laten weten dat je er bent, lekker bij de koffie of voor welke gelegenheid dan ook…
… Denk eens aan iets anders en zeg het met een boterkoek door de brievenbus van AbelBakt. Zeker weten dat de mensen verrast zullen zijn.

Bestel jij wel eens gebak via de post?