We hebben inmiddels nog 2,5 week kerstvakantie te gaan. Natuurlijk kunnen jullie nog ideeën genoeg gebruiken dus hier komt er 1. Met natuurlijk ook een hele leuke winactie voor jullie! Dit alles om de nieuwe serie op Boomerang te vieren, Molmans.

Boomerang

Waarschijnlijk zijn jullie allemaal al wel bekend met Boomerang. Je vind er de leukste tekenfilms voor kinderen, Ook weet ik bijna zeker dat je er zelf ook nog wel een paar kent van vroeger. Denk aan Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, the Flintstones, Looney Tunes, kortom de echte klassiekers. Deze kun je er allemaal vinden! Ik ben er benieuwd welke jij er nog herkent? Of ben ik de enige die zo nostalgisch terugkijkt op deze fantastische periode. Vast niet 🙂 Uit school keek ik vaak naar een tekenfilmpje, of tussen de middag. Ik herinner het me nog heel goed, altijd lachen. Maar natuurlijk zijn er in de loop van de jaren ook nieuwe series bijgekomen, zo blijft er genoeg leuks te ontdekken. Want de nieuwste series, die hebben we nog niet allemaal ontdekt.

Online

Wat ik leuk vind aan Boomerang is dat er niet alleen op televisie genoeg leuks te vinden is, maar dat ze ook op hun website heel veel hebben staan. Zo kun je er verschillende spelletjes spelen, quizzen doen en hoe kan het ook anders, filmpjes bekijken. Genoeg vermaak dus! Zeker op die regenachtige dagen die waarschijnlijk nog wel zullen komen. Aangezien er nu weinig anders te beleven is, kunnen de kinderen vast wel even genieten van een beetje televisie tijd of spelletjes doen online. Dit zijn tenminste echt kinder spelletjes die je ze zonder problemen kunt laten spelen.

Molmans

Op 13 december is er een nieuwe serie gelanceert. Je kunt nu elke elke dag om 15:00 uur genieten van de avonturen met Molmans. Waar het precies over gaat? Molmans is gebaseerd op Master Moley: By Royal Invitation. De serie speelt zich af na het vrolijke filmavontuur, waarin de vrolijke  mol Molmans het dorp Moltown heeft gered uit de handen van de tuinman en hiermee een heldenstatus heeft verkregen in het dorp. Maar hoe moet hij nu omgaan met het nieuw verkregen leiderschap? Samen met zijn beste vriendje Manny, het magische boek, gaat hij geen uitdaging uit de weg en doet hij zijn best alle problemen op te lossen, maar of dat altijd goed gaat…Mis het niet!

Winactie

Om te vieren dat de serie Molmans gelanceerd is mag ik een tof pakketje weggeven aan 1 van jullie. In het pakketje vind je:
– Scooby-Doo tas
– Gevulde Looney Tunes etui
– Boomerang broodtrommel
– Boomerang notitieblok

Om kans te maken op deze prijs moet je reageren op de post op mijn social media waar ik deze winactie bekend heb gemaakt. Laat daar een reactie achter en maak automatisch kans. De winnaar word vrijdag 24 december a.s. bekend gemaakt. Heel veel succes!!

En vergeet niet te kijken naar de serie Molmans op Boomerang, elke dag om 15.00.