Al een poosje stond dit pakketje te stralen en wilde Macy ermee aan de slag. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover dat ze de doos mocht openen. Sieraden maken kan ik wel aan haar overlaten dus ik heb haar gewoon lekker laten uitpakken en tutten.  Totum Perlea bestaat al langer, maar is nu speciaal in een feestelijk nieuw jasje gestoken voor Stichting Jarige Job.

 

Inhoud

Deze verpakking bevat ongeveer 1000 gekleurde kralen, 1000goud/zilveren kralen, 150 figuurkralen, elastisch draad nylon draad, sleutelringen en een gebruiksaanwijzing.

Voor wie?

De aanbevolen leeftijd is vanaf 5 jaar. De kraaltjes zijn vrij klein, dus ik denk zeker dat de fijne motoriek goed moet zijn, anders ben je de hele tijd kraaltjes aan het zoeken. Ook moet je er echt zin in hebben, het is een specifiek klusje en je kunt er wel een tijdje zoet mee zijn. 😊

Stichting Jarige Job

Ik schreef al eerder een blog over Stichting Jarige Job. Ook dit jaar zijn er weel veel te veel kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Met de verkoop van zowel dit exemplaar als Motivo (Hamertje Tik), word er bij elk verkochte product 1 exemplaar weggegeven om in de verjaardagsbox te plaatsen. Eigenlijk dus gewoon een win/winsituatie.

Hoe werkt het?

Bedenk wat je wil maken. Een ketting, armband of een ring bijv? Je kunt uit het boekje speciale motiefjes volgen via een gebruikershandleiding, of je kunt gewoon je creativiteit loslaten. Meet het touwtje af welke je nodig hebt als basis en we kunnen aan de slag.

Macy besloot eerst een gewone armband te maken en daarna durfden we de patroontjes aan. Het zijn verschillende motiefjes en ze staan super schattig in je armband bijv. Het is alleen even de techniek onder controle krijgen.

Motiefjes

In het foldertje staan verschillende patroontjes die gemaakt kunnen worden met de kralen. Dit hebben we dan ook direct uitgetest en ziet er ontzettend leuk uit! Een kraal in het midden, dan aan beide kanten 1 erbij en afsluiten met een kraal die door beide kanten van het draad gaat.

Aanstekelijk

Toen Macy bezig was, kwam Bentley ook snel al aan. Alles waar zijn naam op te maken is, is namelijk heel erg leuk, aldus Bentley. Hij kwam dan ook snel aan en deed gezellig mee. 😄

Ons oordeel

Het maken van sieraden blijft leuk. Je hoeft er geen expert in te zijn, juist niet! Gewoon zelf lekker aan de slag en een uniek exemplaar maken. Super leuk! Of een bff armbandje maken voor een vriendinnetje, dag vind Macy ook altijd erg leuk.

Winactie

Omdat wij er zelf enorm blij van worden, hebben we een verrassing voor jullie. Ik mag een exemplaar weggeven en dat wil toch iedereen wel winnen?? De regels zijn makkelijk. Je plaatst een reactie op mijn Social Media onder het bericht en vrijdag 3 december zal ik de winnaar bekend maken! Leuk cadeautje voor onder de boom straks! Echt een enorme aanrader! Klein prijsje en ontzettend veel plezier!