Zo vlak voor de kerstdagen is iedereen natuurlijk op zoek naar de allerleukste cadeautjes voor onder de kerstboom. Laat ik nu eens een echt pareltje hebben! Namelijk speelset het Avonturenpakket van Klorofil. Wij waren al bekend met dit merk door het speelset De Verrukkelijke Appel van Klorofil en dit vinden wij helemaal fantastisch! Zou dit net zo leuk zijn? Ik geef je onze eerlijke mening in deze Review van Klorofil speelset het Avonturenpakket.

Inhoud

In deze speelset zit 1 avonturenbus, 1 quad, 2 poppetjes uit de pinguïn familie en 2 poppetjes uit de ijsberenfamilie.

Op reis met de avonturenbus

Met deze vrolijke avonturenbus kun je alle kanten op! Er is plek voor 6 poppetjes. Door de bus in te drukken gaat hij open en kan iedereen plaatsnemen. Er is zelfs ruimte voor bagage, want achterin is een geheim luik te vinden waar je wat spulletjes kan opbergen!

Quad

Het lijkt alsof er maar plek is voor 1 poppetje maar stiekem is er plek voor 2! Druk op de knop en achteruit popt een geheim luik open. Daar kan nog een extra poppetje plaatsnemen waardoor je samen op nieuwe avonturen uit kan. Hoe leuk is dat?? Wees voorzichtig want deze quad gaat supersnel! Klein maar fijn, zo kun je zeker alle wegen door en kom je snel op je bestemming uit, samen met je vriendje!

Voor wie

Vanaf 18 maanden word dit speelset aangeraden. Harvey is 2,5 jaar en racet nog steeds keihard door de kamer heen met zowel de quad als de avonturenbus. Er zitten geen kleine onderdelen in de doos, de poppetjes zijn het kleinste en dat is echt prima te doen! Ook kan het lekker tegen een stootje, iets wat ik toch wel enorm kan waarderen aangezien er hier niet altijd rustig en voorzichtig gespeeld word. Oeps!

Ons Oordeel

Wellicht liet ik het al een beetje doorschemeren, maar wij zijn enorme fan! Ik kan het echt iedereen aanbevelen. De poppetjes zijn zo gezellig om te zien en veelzijdig. De avonturenbus is leuk om te zien, er passen veel poppetjes in die je dus ook lekker kunt combineren met andere sets. Bij deze set zitten maar liefst 4 poppetjes, dus de bus is al voor een groot deel gevuld. 😊 Wanneer de poppetjes erin zitten kun je de bus ook makkelijk meenemen en ergens anders spelen. Het geeft urenlang speelplezier aangezien de mogelijkheden eindelijk zijn. Hier stappen de poppetjes continu in en uit en reizen ze zowat de hele wereld over. Zo leuk om hem hiermee bezig te zien! Wij gaan zeker nog meer sets aanschaffen.

Leuk om te weten

Zoals ik al vertelde zijn er dus een heleboel leuke sets te vinden voor onder de kerstboom. Naast de Verrukkelijke Appel is er namelijk ook de Magische Speelboom (flinke korting nu!!), de School en voor in bad zelfs het Verrassings Eiland met een glijbaan/ zwembad en een boot. Zo veelzijdig er is echt voor iedereen wel wat te vinden! Voor de kleine prijsjes zijn er ook mini sets te vinden en natuurlijk losse poppetjes. Je kunt het zo ver uitbreiden als je zelf maar wil!

Zij zijn helemaal klaar voor doldwaze avonturen jullie ook? Ga dan snel mee op reis met het Avonturenpakket van Klorofil. Ga jij na het lezen van deze review over Klorofil speelset het Avonturenpakket meteen shoppen? Laat het dan in de reacties weten, ik ben benieuwd welke speelset jullie hart gestolen heeft.