de verrukkelijke appel van klorofil

“Pak jij even wat speelgoed voor onderweg in?” Ik hoor het mezelf tegen mijn man roepen en meteen bedenken, wat kunnen we snel pakken om mee te nemen, waar hij ook echt mee speelt. Daarnaast ook fijn als het ook nog  makkelijk mee te nemen is. Waar Macy en Bentley op die leeftijd genoeg hadden aan een boekje en kleurpotloden, liggen de interesses van Harvey toch net even wat anders. Toen hij de Verrukkelijke Appel uitpakte wist ik in ieder geval al wel dat dit zeker een succes zou zijn! Die glimmende oogjes herken ik meteen.

Klorofil

Welkom in de Magische wereld van Klorofil. Kloofil is het zusterbedrijf van Sophie de Giraf. Sinds 1975 maken zij fantastisch mooi speelgoed. Zeg nu zelf, wie kent de Magische Speelboom niet? Inmiddels zijn er al vele speelsets verkrijgbaar waarin de natuur en haar bewoners centraal staan. Gegarandeerd eindeloos speelplezier!

de verrukkelijke appel van klorofil

Inhoud

Je vind in de Verrukkelijke Appel 4 accessoires, 2 tafels en 2 taarten. Ook is wasbeer Amy van de partij.
Het speel set heeft een handvat waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen. Alle losse onderdelen kunnen ook in de speel set blijven waardoor het compact te bewaren en mee te nemen is.

De Verrukkelijke Appel

Welkom in de Verrukkelijke Appel van wasbeer Emy. Zodra je de appel opent stap je in de magische wereld van Klorofil. In de etalage vind je allerlei lekkere taarten en andere gebakjes. Druk op de knop en PLOP er verschijnt in het zolderraam bovenin een ander plaatje van een bewoner. Klap de trap uit en ga lekker boven in de salon zitten, of kom juist naar beneden en ga picknicken buiten. Je kunt eindeloos verhalen verzinnen en zowel samen als alleen spelen.Het ziet er ook gewoon onwijs schattig uit!

Meenemen

Vanwege het handvat is de Verrukkelijke Appel ideaal om mee te nemen, onderweg, restaurant, op visite maar je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker thuis mee spelen. Ideaal! Het is gemaakt van ontzettend stevig materiaal dus wanneer hij het (per ongeluk( laat vallen zal het niet direct kapot gaan. Dat vind ik wel erg prettig moet ik zeggen!

Voor wie?

Het is gemaakt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Een supertip als verjaardagscadeau of voor de feestdagen. Hier zullen kinderen ontzettend veel plezier van hebben en omdat het zo stevig is van materiaal, kan het ook nog eens doorgegeven worden aan broertjes/ zusjes/ neefjes/ nichtjes/ vriendjes/ vriendinnetjes of wie dan ook. Fantasiespel is eindeloos en dat maakt dit juist zulk fantastisch speelgoed.

Ons Oordeel

Harvey is er helemaal happy mee! Het merk Klorofil kende ik alleen van naam (en de Magische Speelboom van vroeger) maar we hadden er zelf nog geen speelgoed van in huis.  Thuis, onderweg en op visite hebben we dit inmiddels al uitgetest en hij is er echt helemaal weg van. Zo ook zijn vriendjes. Wasbeer Emy maakt de gekste dingen mee en hij verzint steeds weer iets nieuws. Het is voor hem precies groot genoeg om mee te spelen en past precies op het kussen van zijn autostoeltje. Alsof het er voor gemaakt is. Trots draagt hij de Appel dan ook in en uit de auto. Online ben ik natuurlijk direct gaan kijken en ze hebben nog veel meer speel sets, zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Leuk om te weten

Je kunt de speel sets van Klorofil prima los gebruiken maar ook zeker combineren met elkaar. Zo komen er weer hele nieuwe verhaaltjes tot stand! Je hebt er geen batterijen voor nodig en ze zijn direct klaar voor gebruik. Allemaal pluspunten als je het mij vraagt! Ik weet wel wat wij op het lijstje voor de Sint gaan zetten in ieder geval.