Van de Sint schieten we in 1x door naar die magische tijd van het jaar, juist Kerstmis!! Wij houden ervan thuis. Het hele jaar door verzamelen we cadeautjes om onder de boom weg te leggen. Elk jaar weer kijken we er zo naar uit. De boom opzetten, dat is het begin, maar als die cadeautjes er eenmaal onder liggen. Heerlijk om te zien! En dit jaar, liggen de cadeautjes er wel heeeeel speciaal bij! Lees snel verder want ik vertel je hoe je zorgt voor de mooiste cadeautjes!

Inpakpapier

Als je dan je cadeautjes met grote zorgvuldigheid hebt uitgekozen wil je dat natuurlijk wat extra benadrukken met een toffe verpakking. Het oog wil natuurlijk ook wat toch. Ook al gaat het eigenlijk om de inhoud, een cadeautje in mooi papier is altijd leuker om te krijgen dan een cadeau in een krant gewikkelt toch? Je hebt inpakpapier in allerlei soorten en maten en ik dacht eerlijk dat ik alles wel gezien had, maar ik heb iets nieuws ontdekt. Foto inpakpapier! Echt, zo mooi. Je eigen cadeautjes ingepakt met je eigen foto. Hoe tof is dat? Dat moest ik natuurlijk uitproberen, dat snap je. Maar hoe werkt dat?

fotopapier

Hoe werkt het?

Op de website van de fotofabriek kun je het fotopapier aanklikken en daarna volg je natuurlijk de stappen. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat de website enorm vriendelijk is voor mobiele apparaten. Met mijn telefoon kon ik dus prima de mooiste foto’s uitkiezen en deze uploaden. Kies allereerst voor een eigen ontwerp of een bestaand ontwerp.
Ik besloot een bestaand ontwerp te kiezen en voor een collage te gaan met kerstballen. Aangezien ik niet voor 1 foto kon kiezen werd het al snel een collage namelijk.Collage

Er zijn verschillende bestaande ontwerpen. Zo kun je kiezen uit figuurtjes met een feestelijke achtergrond maar ook uit een ontwerp met alleen maar foto’s. Deze gaan van minimaal 3 tot maximaal 32 foto’s. Als je dus niet kunt kiezen, zoals ik, dan is dit een super fijne optie om snel aan het werk te gaan. Heb je wat meer tijd en wil je meer, maak dan zelf een eigen ontwerp voor je inpakpapier.

Persoonlijk

Wanneer je een echt persoonlijk en uniek ingepakt cadeau zoekt, is dit wel echt de aanvulling op je cadeautje.
Wij kopen elk jaar voor de kindjes met kerst een gezamenlijk cadeautje, namelijk een spelletje. Dit jaar heb ik deze dus ingepakt met het foto inpakpapier, waardoor het extra opvalt dat dit voor hun bedoeld is! Hoe tof is dat?! De kwaliteit van het papier is erg mooi en valt me echt alles mee. Ik was erg bang dat het snel zou krassen of wat dof eruit zou zien maar dat is zeker niet het geval!

Kerstkaarten

Natuurlijk kun je naast het foto inpakpapier voor veel meer producten bij hun terecht. Zo heb je in een handomdraai een hele toffe en unieke kaart gemaakt, ideaal als je nog geen kerstkaarten in huis hebt gehaald. Merk dat wij zelf sneller de kinderen op een kerstkaart zetten dan het hele gezin. Wellicht omdat we de gezinsfoto pas met kerst maken en er dan geen tijd meer is om de kaart rond te brengen, wie weet speelt dat een rolletje mee 😊 Hahaha.

Zo zorg je dus voor de mooiste cadeautjes!. Heb jij al wel eens foto inpakpapier gebruikt voor je cadeaus?