De eerste dag op de peuterspeelzaal, wat een mijlpaal. Macy heeft welgeteld een half jaar op de peuterspeelzaal gezeten en Bentley helemaal niet. Omdat ze 1 dag naar het kinderdagverblijf gingen, was die noodzaak er niet en heb ik deze fase eigenlijk niet echt meegemaakt. Dus ook al is Harvey de 3e, dit is toch vrijwel een nieuwe fase voor ons. En dat hebben we geweten!

Alles gemerkt

In de eerste mail kregen we al het verzoek om alle spulletjes die we meegeven goed te merken. Dit kan ik me bij de spulletjes voor het kdv van die andere 2 dus echt niet meer herinneren? Hoe heb ik dat toen gedaan.. Geschreven zal vast niet, maar dat ik iets gekocht heb kan ik me ook echt niet meer herinneren. Zou dat door mijn mom brains komen? Ik schuif het daar gewoon op, echt mijn geheugen is een zeef. Maar voor Harvey moest er dus een naamsticker op zijn beker, tas, jas en reserve kleertjes komen. Maar waar haal je stickers vandaan die ook echt lekker blijven plakken? Gelukkig vonden we al snel de oplossing met goede en betrouwbare recensies.

Goedgemerkt

Bij Goedgemerkt kun je namelijk terecht voor vrijwel al je stickers. Ze zijn dan ook watervast, kunnen veilig in de vaatwasser, laten niet los in de magnetron, bevatten geen giftige stoffen en dat is toch allemaal wel enorm fijn. Harvey z’n fles/beker gaat dagelijks mee in de vaatwasser en eerlijk, de sticker blijft echt goed zitten. Ideaal, want anders ben je zo door je voorraad heen natuurlijk.  Later zag ik zelfs een flessen naambandje voorbij komen, dit vind ik voor de oudste 2 ook nog wel wat! Aangezien ze vaak van beker en fles wisselen, een ideale uitkomst omdat hij super makkelijk te wisselen is.

Betreft de stickers, ik zie de leukste exemplaren online voorbij komen en dat maakt het kiezen best lastig. Gelukkig hebben ze het wat makkelijker gemaakt en bestaan er naast alle losse items ook pakketten. Al snel zag ik dat ik met het kinderdagverblijf XL pakket alles bij elkaar had en besloot deze te bestellen voor mijn review.

Eigen smaak

Je kunt de merkjes dus helemaal naar eigen smaak maken. Je kiest het lettertype, kleurtje en zelfs een symbooltje erbij. Dus is je kleine gek op auto’s, poppen of zelfs regenbogen, alles kan! Dat maakt het nog leuker en specialer natuurlijk. Voor Harvey koos ik gewoon voor een mooie blauwe kleur en zijn volledige naam. Aangezien ik niet wist of er nog meer Harvey’s zitten in zijn groepje, dan zitten we in ieder geval veilig. Zonder symbooltje staat het er ook lekker duidelijk en groot op dacht ik maar zo. 😊

goed voorbereid met goedgemerkt

Voorbereiding

Dat broer en zus naar school gaan, vind hij mega interessant. Maar hij zou graag meegaan ipv de hele dag thuis. Hij vraagt de hele dag waar ze zijn en wil ook naar school. We zijn 1 dag gaan kijken bij de peuterspeelzaal en hij was meteen verkocht. Ik besloot hem te laten helpen met de voorbereiding. We brachten de tassenhanger aan en plakten de stickers op zijn beker en zonnebrand. De stickers zaten direct stevig, ik kon ze niet meer schuiven. Qua stickers hebben we meer dan genoeg, dus ook voor een broodtrommeltje later op school heb ik ze al in huis en voor dagjes weg. En wist jij dat ze bij de peuterspeelzaal een bakje fruit mee moesten? Ik nu wel! Fail op de eerste dag. Dus die heb ik bij thuiskomst ook maar meteen gemerkt en staat klaar voor zijn 2e dagje.

Reserve kleertjes

Qua kleertjes kan ik me heel goed voorstellen dat ze die soms in de war brengen en niet weten van wie welk setje is. Dus de naamstickers ga ik dan ook zeker gebruiken in bepaalde items. Zo ook zijn jas en vest, want ik weet zeker dat hij die wel eens zal laten slingeren daar. In het pakket zitten zelfs stickers voor in de schoenen. Handig voor straks in de regenlaarsjes of snowboots. Aangezien ik die dan waarschijnlijk wel als extra mee zal geven en ze er dan maar staan. Met Goedgemerkt zijn we dus echt helemaal goed voorbereid en dat voelt wel fijn. Geen spullen die kwijtraken, of moeten graaien in de verloren voorwerpen bak straks en hij herkent ook zijn eigen spulletjes beter.

Wat gebruik jij om de spulletjes van je kind te voorzien van hun naam?