wat is mijn ervaring met drukwerknodig

Een nieuw huis vraagt natuurlijk om nieuwe decoratie. Zelf ben ik helemaal weg van foto’s, ook in mijn huis. Toen ik benaderd werd om een forex fotoproduct uit te proberen kon ik hier dan natuurlijk ook geen nee tegen zeggen. Graag neem ik jullie mee in mijn ervaring met Drukwerknodig.

Forex

Een foto op forex, daar was ik nog niet mee bekend. Natuurlijk ben ik eerst gaan opzoeken wat ik hiervan kon verwachten. Forex word ook wel PVC-kunststof genoemd. Een witte en stevige maar zeer lichte kunststof welke UV en waterbestendig is. Dit maakt het de perfecte materiaalkeuze voor een fotoafdruk, voor zowel binnen als buitengebruik. Een foto op forex zou een luxe uitstraling moeten geven, dat beloofd wat!

wat in mijn ervaring met drukwerknodig

Ouderwets printen

In herinner me nog dat ik in mijn studietijd een project moest laten afdrukken. Ik zette alles op mijn usb stickie en ging met de metro naar het centrum van Rotterdam. Dit zat vlakbij school en hier leverde ik mijn usb netjes in. Het bestand werd overgezet en een paar dagen later kon ik mijn boekwerk afhalen. Was ik weer eens vergeten om de uitlijning aan te passen, of de lay-out op de voorkant kwam toch niet helemaal uit zoals op mijn beeldscherm te zien was in word. Vond ik toen jammer, maar ach er was geen andere keuze dus we doen het er maar mee. Niet wetende dat het nu vele malen gemakkelijker kan! Online kun je eigenlijk alles laten drukken wat je je kan bedenken, met natuurlijk de preview. Zo onwijs fijn! Zo ook bij Drukwerknodig.

Drukwerknodig.nl

Maar nu even terug naar de website. Drukwerknodig is onderdeel van Chris Russell BV, een reclamebureau met een eigen drukkerij in Groningen. Ongeveer 120 mensen werken al meer dan 25 jaar aan reclame en andere drukwerk projecten. De 3 pijlers binnen het bedrijf zijn klantgericht, super snelle levering en maatwerk. Zulke feitjes vind ik altijd leuk om te weten voor ik ga samenwerken of een bestelling ergens plaats. Heb jij dat ook?

Voor ieder wat wils

Natuurlijk zijn er naast fotoafdrukken nog veel meer producten te vinden in de webshop. Voor jezelf, maar ook perfect om als cadeau te geven voor verjaardagen, feestdagen, speciale gelegenheden of gewoon omdat je het leuk vind. Zo vind je er visitekaartjes, placemats, menukaarten, tegeltjes, flesetiketten,  en zelfs tafelkleden. Super origineel, budgetvriendelijk en persoonlijker kun je het bijna niet maken toch?

Onze ervaring

Voor de forex mocht ik 2 foto’s uploaden. Ik koos voor een gezinsfoto en een foto van de kindjes alleen. Die van de kindjes alleen maakte ik tijdens een bezoek aan de bouw van ons huis, een herinnering die ik maar al te graag vastleg. Als we willen wisselen kunnen we de plaat omdraaien en hangt de gezinsfoto. Super tof toch? Het product was super snel binnen, de kwaliteit van de foto is erg mooi en inderdaad het weegt helemaal niks. Het ophangen ziet er niet ingewikkeld uit, na het in elkaar zetten van alle meubels zijn we wel wat gewend en is een schroefje meer of minder goed te doen. Alleen nu nog de keuze waar we het willen ophangen. Blijft toch een dingetje in een nieuw huis vind ik. Aangezien je niet overal gaten in de muren wil, moet hij wel in 1x perfect ophangen toch?

Dit was mijn ervaring met Drukwerknodig en een forex fotoproduct, had jij al eerder van ze gehoord? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaring. Klets gezellig mee in de reacties hieronder.