Op 4 januari reed hij onze woonkamers binnen, wie kent hem niet, ik heb het natuurlijk over het welbekende autootje Cory Carson. De kleine Cory staat op het punt om de wereld te ontdekken en doet dit natuurlijk niet zonder vallen of stoten.
Cory woont in het dorpje Bumperdijk, samen met zijn ouders en zijn zusje Chrissy. Hij maakt situaties bespreekbaar waar kinderen zich mee kunnen identificeren, maar komt gelukkig ook altijd weer op zijn bandjes terecht. Het plezier spat van het scherm af. Maar nu, nu kan ook jij deel uitmaken van de familie Carson!

Toet Toet Cory Carson: Familie Carson Huis

De doos met het Toet Toet Familie Carson Huis bevat maar liefst 3 autootjes, namelijk Cory/ Chrissy en mama.
Het huis van de familie Carson heeft een slaapkamer, woonkamer, badkamer en speelkamer. Elke kamer bevat natuurlijk extra interactieve functies. Met 1 druk op de knop word je uit je bed gelanceerd, kun je door de car wash in de badkamer en is er een echte PlayZone in de speelkamer. In totaal zijn er meer als 70 melodietjes, liedjes, geluiden en zinnetjes. Elke personage heeft namelijk unieke geluidjes als je ze op de magische sensors plaatst. Deze autootjes bevatten geen batterijen en maken alleen geluid via de magische sensor.

360 graden speelplezier

Harvey vind het fantastisch om ervoor te zitten of liggen met het speelhuis om zich heen. Langs alle kanten van het huis valt er namelijk wel iets te beleven. Ga via de helling naar de bovenste verdieping of roetsj juist keihard naar beneden. Laat Cory uit zijn bed lanceren of laat hem swingen op de beats van DJ Loco. Er zijn verschillende knoppen om in te drukken en ook het huis kan in en uitgevouwen worden, zo kun je zelf bepalen hoe het huis er precies uitziet.

Wat je moet weten

Het Cory Carson Familie huis is gemaakt voor kinderen in de leeftijd van 1-5 jaar.
Er zijn 3 mini autootjes inbegrepen, extra autootjes kun je altijd apart aanschaffen.
Zo heb je bijvoorbeelde ook nog Benny Brandweerauto, Haily Kopter en natuurlijk DJ Loco.
Wat erg leuk is, is dat ze gebruik gemaakt hebben van de originele Netflix stemmen, dus allemaal erg herkenbaar voor de kleintjes! Voor je het weet zingen jullie thuis de liedjes gezellig mee en hoor jij ook bij de familie!

Ons oordeel

Harvey van 1,5 vond het fantastisch en Bentley van 5 ook! Hele verhalen worden hier thuis nagespeeld uit de serie en elk hoekje van het huis werd ontdekt. Laten ze het per ongeluk vallen of zijn ze iets te wild? Natuurlijk is het gelukkig zeer stevig gebouwd, zoals wij hier gewend zijn van Vtech dus het kan zeker tegen een stootje. Iets wat enorm belangrijk is hier in huis met 2 actieve jongens. Doordat het huis over veel verschillende functies beschikt zorgt het echt voor urenlang speelplezier. De geluidjes en lichteffecten geven het nog meer extra’s waardoor het boeiend blijft en ook blijft verbazen. Harvey kletst de zinnetjes al rustig mee en is vooral dol op Chrissy!

Wie is jouw favoriete karakter uit deze hilarische serie?